Het is ook belangrijk dat uw hond goed tot rust kan komen en een comfortabel onderkomen heeft bij ijzige kou, stortbuien of zinderende hitte. Daar hebben wij een gebouw voor met verblijven die van alle gemakken zijn voorzien.
We maken setjes van drie honden die goed met elkaar klikken en fijn gezelschap hebben aan elkaar. Na het buitenspelen, krijgt uw hond hier zijn ochtendmaaltijd. Wij zijn hier altijd bij voor de nodige persoonlijke aandacht en natuurlijk om te voorkomen dat de honden bij elkaar uit de bak gaan snoepen. Na het eten krijgt uw hond ongeveer twee uur rust.
Als uw hond in de middag weer lekker buiten heeft gespeeld, kunnen we binnen nog meer persoonlijke aandacht geven en delen we regelmatig een traktatie uit.

Onze verblijven zijn ingericht met een PVC vloer en orthopedische hondenbedden van Kuranda. De temperatuur kunnen wij aanpassen met airconditioning in de zomer, waardoor het ook in de huidige hete zomers heerlijk koel blijft aanvoelen In de winter verwarmen wij met de warmtepomp van de airconditioning of de centrale verwarming. Verder wordt de lucht continue ververst door mechanische ventilatie. Alle stroom wekken wij op een milieuvriendelijke manier op met 50 zonnepanelen.
Voor de veiligheid van uw hond is de ruimte verder voorzien van een modern brandmeldsysteem dat gekoppeld is aan onze mobiele telefoons.